Home » Blog » Party meubilair huren voor feest op een unieke locatie

Party meubilair huren voor feest op een unieke locatie

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 11:12

Party meubilair huren voor feest op een unieke locatie. 

 

In principe kan elke locatie omgetoverd worden tot perfecte feest locatie. 

Zelfs als er op een locatie geen voorzieningen zijn, kun je er een met een mobiele keuken, bar en toiletten voor zorgen dat het een bijzondere locatie wordt. 

 

Belangrijk is dus wat is jullie perfecte feest locatie? Tuinfeest? Schuurfeest? Tentfeest? Allereerst moet er natuurlijk voldoende ruimte zijn voor het aantal gasten dat jullie uitnodigen. Is er genoeg plaats voor de verschillende onderdelen van de dag en voor het aankleden van de locatie met bijvoorbeeld een bar, een toiletwagen, een foodtruck of een Dutch Design Tent. 

 

*voor een feest met een buffet: 1,5 m2 per persoon 

*voor een zittend feest diner: 1,5 tot 2 m2 per persoon

 

De unieke feest locatie heb je en nu wil je natuurlijk de boel gezellig versieren! Je wilt een gezellige sfeer creëren, maar het lijkt misschien beste lastig om dit voor elkaar te krijgen. No worries, want met de sfeervolle basis van de “Volle Bak” zet je als snel een feestelijke setting neer.

 

1. Plaats het meubilair gezellig en praktische doordat de looproutes naar de bar, buffet, toiletten, in en uitgang duidelijk te zien. 

2. Belangrijk is gezellige verlichting van lampenbollen en kaarsen, deze geven een magische touch aan de avond foto’s. 

3. Bloemen mogen niet ontbreken op jouw feest, het zijn echte sfeermakers. In de lente en zomer denk je aan vrolijke bloemen en kruiden, in de herfst aan een groene plant met pompoenen en in de winter aan een kerstboom.

 

Zet de muziek aan en laat de hapjes maar doorkomen!

 

LET THE PARTY BEGIN.

 

Volle bak feestje met party meubilair en aankleding!

www.vollebakhuren.nl